Onze Missie

Het is onze missie onze klanten de logistieke ondersteuning te geven die zij nodig hebben voor hun evenementen. Hierbij dragen we flexibiliteit en kwaliteit hoog in het vaandel. Wij streven ernaar mee te denken met onze klanten om zo tot het resultaat komen dat zij voor ogen hebben. Onze klant staat centraal vandaar dat wij steeds uit zijn naam werken.

Onze activiteiten gaan dan ook van uitdenken tot uitvoeren, van transport tot beheer,

 

Historiek van ET Productions

 

ET Productions bvba bestaat in zijn huidige vorm sinds 2003.

Sinds 1992 reeds is Eddy Thiessen al actief als zelfstandig organisator en coördinator van evenementen.

Hij  werkte onder andere dienstenpakketten uit voor Kredietbank (later KBC), MEDIAHUIS (vroeger VUM-groep), brouwerij Haacht, Federauto, LAVA en vele anderen.
Al 30 jaar is Eddy Thiessen de technisch organisator van de openingsklassieker Omloop Het Nieuwsblad (vroeger Omloop Het Volk). Sinds het oprichten van Flanders Classics geldt dit nu ook voor meerdere voorjaarswedstrijden zoals De Ronde van Vlaanderen. Ook met het Superprestige Veldrijden staat ET-Productions in voor de coördinatie van het plaatsen van de publiciteit en opvolging van alle logistieke omkaderingen.

Diezelfde logistieke ondersteuning doen we met veel plezier voor de 1000km tegen kanker en de Ettixx Challenge (tourtochten voor wielertoeristen).

Sinds 2015 staat ET-Productions ook in voor de volledige opvolging van de wielersponsoring van Het Nieuwsblad. Contracten, rugnummers, visibiliteit, radiowagen enz.. worden gecoördineerd vanuit ons bedrijf.


In de culturele wereld is ET Productions eveneens een bekend gezicht. Reeds vanaf 1996 werken wij de festivalstanden en zomeracties uit van Het Nieuwsblad en  De Standaard.  Bij grotere concerten of events als Bon Jovi, Prince, Stratovani enz. waren wij verantwoordelijk voor de bewegwijzering, mobiliteit en parkings.

Dankzij hechte samenwerkingsverbanden met o.a. VOLKAN ( Dirk Sips), Eyndwerk Promoties (Eric Van den Eynde) enz. kon het aanbod naar de klant worden uitgebreid en verfijnd. Standenbouw, decoratie, all-round organisatie en internationale opdrachten behoren ondertussen tot het aanbod van onze firma. Klanten als Flandria, Coleman Benelux, Bank J. Van Breda, BMW Jorssen, Belorta, enz. doen al vele jaren beroep op onze diensten voor zeer uiteenlopende opdrachten en uitdagingen.
Onlangs is ook het sportnet ELEVEN SPORTS een nieuwe trouwe klant.


ET Productions is ondertussen uitgegroeid tot een team met 10 vaste medewerkers: Joppe Thiessen, Didier De Beil, Nadia Reynders, Dominiek Van Der Kelen, Staf Van Mensel, Jonas Orban, Jess Josse, Vince De keyser en Tim Lauwers zijn vandaag de drijvende krachten die, samen met free-lancers als Pieter Malfait, Nicolas De Koker, Jan Plettinx, Will Schroer, Guy en Brett Lambrechts het team volledig maken.

Dankzij deze ploeg kunnen we nog meer inspelen op de wensen van de klanten en staan wij leterlijk 365 dagen per jaar klaar om elke opdracht tot in de puntjes uit te voeren.

 

 

Onze Partners:

Eyndwerk Promoties

VOLKAN

ENDEKA

 

 

Vraag meer info over onze aanpak van uw project.